Kosten

20150916_Bedrijf_ErikNellen(web)-11

Tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek van ongeveer 30 minuten bespreken we samen waar uw zoon/dochter tegenaan loopt. Zo probeer ik maatwerk te bieden wat betreft begeleiding.
We kunnen samen bekijken wat de belangrijkste hulpvraag is. Als er voor u en uw zoon/ dochter een ´match´ is, kan ik me voorbereiden op de begeleiding.
Neem vrijblijvend contact op om een afspraak te maken.

Het uurtarief dat wordt gehanteerd is € 25,- Hier zitten alle kosten in verwerkt,denk aan materiaalkosten, reiskosten (binnen 20 km) Daarnaast zijn alle actiepunten die bij de werkwijze zijn omschreven inbegrepen!

Groepskorting
Het is mogelijk om in een select groepje van maximaal 4 kinderen te werken indien de situatie en hulpvraag bij elkaar aansluiten. In dit geval zal de prijs voordeliger zijn. Dit is al vanaf 2 personen mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Frequentie en duur begeleiding
De frequentie en duur zijn specifiek per kind. Het streven is wel om wekelijkse begeleiding in te zetten.
De minimale duur van 1 begeleiding is 45 minuten, er zit geen maximum aan verbonden. Belangrijk is dat het effectieve leertijd blijft. In de praktijk is het vaak zinvol om tenminste 45 minuten begeleiding te nemen om het maximale rendement uit de begeleiding te halen. Leeftijd en hulpvraag zijn hier belangrijke graadmeters!

Het streven is om de begeleiding bij u thuis plaats te laten vinden, dit werkt in de praktijk het beste. Indien dit niet mogelijk is kan dit in overleg ook bij mij thuis plaats vinden.

20150916_Bedrijf_ErikNellen(web)-22Belangrijk!
De prijzen zijn inclusief BTW, voorbereiding, evaluatie, administratieve werkzaamheden en kopieerwerk. Neem gerust contact op indien u meer informatie nodig heeft over de tarieven!!!