Even voorstellen

erik-even-voorstellen

Graag wil ik mezelf aan u voorstellen. Ik ben Erik Nellen, 29 jaar en samenwonend in Maasbree. In het dagelijkse leven ben ik leerkracht in het basisonderwijs. In de voorbije vijf jaar heb ik in verschillende vormen van (speciaal) onderwijs gewerkt. Momenteel werk ik in het regulier onderwijs op basisschool de Fontein in Nieuw- Bergen.

Ik merk dat in de praktijk kinderen vaak een extra steuntje in de rug nodig hebben om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. De vraag kwam al vaker van ouders of bijlessen kon verzorgen voor hun zoon/ dochter.

Met name door mijn werkzaamheden in het speciaal onderwijs ben ik in contact gekomen met families die PGB begeleiding zochten. Ontzettend mooi en dankbaar werk waar ik veel van heb geleerd. Het werken met kinderen/jongeren met een beperking spreekt mij, naast het werken in het onderwijs, enorm aan. Beide ervaringen wil ik binnen mijn onderneming combineren, vandaar de naam: Erik Nellen bijscholing en persoonlijke begeleiding (PGB).

Naast mijn werkzaamheden vind ik het belangrijk om samen met vrienden en familie te genieten van het leven. Ook houd ik van sportief bezig zijn, zo beoefen ik de wielersport, inmiddels op recreatief niveau. Tot mijn 22e heb ik een aantal jaren op hoog niveau meegedaan aan mountainbike wedstrijden in zowel binnen- als buitenland. Met als hoogtepunten podiumplaatsen op Nederlands kampioenschappen en deelname aan zowel Europese- als Wereldkampioenschappen.
Door deze mooie ervaringen ben ik een doorzetter geworden en ga ik moeilijkheden niet uit de weg.