Bijscholing

20150916_Bedrijf_ErikNellen(web)-50Over het algemeen bestaat bijscholing uit het voorbereiden en herhalen van leerstof die een kind moeilijk vindt. Er wordt uitgegaan van de methodes die op school gebruikt worden. Tijdens de begeleiding krijgt een kind extra uitleg over de dingen die al in de klas aan bod zijn geweest, eventueel wordt ook vooruit gekeken naar wat komen gaat. Of het nu gaat om het leesproces, het rekenen of andere vakgebieden, voor elk kind zijn er mogelijkheden!
Door gebruik te maken van de begeleiding, kan dit net dat ‘steuntje in de rug’ zijn dat het kind nodig heeft voor zijn/haar ontwikkeling.
Niet alleen het leren speelt hierbij een belangrijke rol maar ook de sociaal- emotionele ontwikkeling is hierbij van belang.

Een kind dat goed presteert zit beter in zijn/haar vel! Dat is natuurlijk essentieel om tot mooie20150916_Bedrijf_ErikNellen(web)-59 prestaties te kunnen komen.
Ik ben bereid om in overleg met ouders contact op te nemen met de school van het kind. Op deze manier kan ik de begeleiding zo goed mogelijk afstemmen op het onderwijs van de school.

Aanmelden gratis intake-gesprek