Huiswerkbegeleiding

20150916_Bedrijf_ErikNellen(web)-26Huiswerkbegeleiding is bedoeld voor leerlingen die problemen ervaren bij het maken van het huiswerk of bij het bestuderen van de leerstof. De begeleiding is gericht op het ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn om het onderwijs succesvol te doorlopen en zelfstandig om te gaan met de hoeveelheid nieuwe informatie. Het bieden van hulp bij het structureren en plannen van het huiswerk speelt hierbij een rol.
Het ´leren leren´ staat centraal. Ik bied huiswerkbegeleiding aan voor kinderen van groep 7 en 8 van de basisschool en voor de kinderen van de eerste twee jaar van het Voortgezet Onderwijs.

Onderwerpen die tijdens de begeleiding aan bod kunnen komen:20150916_Bedrijf_ErikNellen(web)-38
– Rekenvaardigheden
– Taalvaardigheden
– Woordjes (aan)leren
– Begrijpend lezen
– Verslagen en werkstukken maken
– Toetsen voorbereiden
– Samenvattingen maken
– Structureren en plannen van huiswerk

Kinderen leren snel hóe je leerwerk slim aanpakt. Daar hebben ze hun leven lang plezier van. 20150916_Bedrijf_ErikNellen(web)-28Gemiddeld 1 uur per week één op één hulp bij de vakken waar kinderen moeite mee hebben. Of het nu gaat om wiskunde, biologie of een taal. Kinderen leren plannen en schoolwerk systematisch aan te pakken. Dit kan gewoon in de eigen vertrouwde omgeving, bij het kind thuis!
Niets is fijner dan straks de vakken weer onder controle te hebben.

Merkt u dat uw zoon of dochter vastloopt op school of herkent u uw zoon/dochter in het bovenstaande? Plan dan een gratis en vrijblijvend intake- gesprek.

Aanmelden gratis-intake gesprek